Поп-діва Брітні Спірс продовжує епатувати публіку своїми сміливими фотосесіями. Знаменитість активно постить провокаційні знімки і демонструє свою відкритість і незакомплексованість.

Зірка проводить час зі своїм коханим Семом Асгарі і насолоджується свободою від батьківської опіки, з-під якої вийшла в жовтні 2021 року. Так, виконавиця опублікувала фото, на якому постала в нижній білизні. Для максимальної ефектності картинки знаменитість позувала зі спини і дозволила гостям своєї сторінки оцінити свою «п'яту точку» і результати спортивних старань.

Брітні Спірс. Фото: скріншот Instagram

Брітні Спірс. Фото: скріншот Instagram

Брітні Спірс. Фото: скріншот Instagram

Варто відзначити, що деякі шанувальники Брітні стурбовані її внутрішнім станом, в той час як інші - бачать в її посланнях глибокий філософський сенс і безмежну свободу.

Що думає з цього приводу сама співачка? Вона готується до весілля з коханим і хвалиться " принадами свого 40-річного тіла:

Брітні Спірс. Фото: Instagram

Брітні Спірс. Фото: Instagram

Брітні Спірс і Сем Асгарі. Фото: Instagram

Варто відзначити, що під повною опікою батька Брітні Спірс перебувала з 2008 року через проблеми з психікою. У 2007 році їй діагностували біполярний розлад особистості і на тлі розлучення з танцівників Кевіном Федерляйном вона почала дивувати дивними витівками.

За ці роки в ЗМІ з'являлися різні чутки про те, як живе естрадна Діва. Але коли в березні 2021 року вийшов фільм "Хто підставив Брітні Спірс", аудиторія дізналася про те, скільки проблем їй принесли близькі люди.

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Євгена Петросяна поскаржилася на багаторічне цькування і відверто розповіла про знущання.

Також наш портал розповів про те, що у Мережу потрапили кадри дивної поведінки Ольги Бузової.

Нагадуємо, що актор Павло Прилучний купив старшому синові елітну нерухомість в Москві, але поставив умови її використання.