Надійшов коментар від Державної прикордонної служби України стосовно того, що відомого російського тік-токера Даню Мілохіна не пустили на територію нашої країни через те, що раніше він відвідував окупований Крим.

Співробітники Служби спростували, що причина була саме відвідування Криму, пише "Обозреватель". Але дану інформацію ще перевірятимуть.

Посилаючись на власні джерела, видання пише, що Мілохін був дійсно зупинений на кордоні. Після нетривалої розмови хлопець поїхав назад в Російську Федерацію. Це сталося з тієї причини, що прикордонникам здалася непереконливою причиною його відвідування України.

Також дотримуючись слів джерела, видання повідомляє, що 20-річний хлопець прилетів рейсом зі Стамбула. Під час свого спілкування з прикордонниками він не зміг виразно пояснити причину свого візиту. При цьому він уточнив, що візит носить приватний характер. Але для прикордонників це здалося непереконливим.

Якщо підтвердиться, що молодий артист незаконно відвідував тимчасово окупований Росією Крим, то в'їзд в Україну йому заборонять на кілька років при наступній спробі в'їзду в Україну, повідомляє джерело.

Що ж стосується самого данини, то він посміявся і наклеїв на своє обличчя червоний знак.

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Жуков з "Руки вгору" запустив себе до невпізнання.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова проігнорувала День народження дочки Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що Орбакайте вийшла в світ в досить пікантному вбранні.