Українська співачка Оля Полякова, яка не так давно презентувала комедію з власною участю разом з Дзідзьо (Михайло Хома), цього разу вирішила продемонструвати колезі по знімальному майданчику свій особняк.

Співачка зробила відеоогляд свого особняка і зазначила, що він у неї не гірше, ніж у селебріті.

Суперблондинка взяла в руки смартфон і показала інтер'єр свого особняка, а також види, що відкриваються з її вікон. Повинні відзначити, що Полякова встигла відобразити ту природу, яку створила зимушка зима.

"Так, я дивлюся відео наших всіх прекрасних селебріті з островів, і вони постять такі красиві види. А у нас-то тут не гірше, не гірше! Ось так це прекрасно. Мишечка, дорогий, я тобі обіцяла показати свій камін. Ось такий він у мене, бачиш? Приїжджай до мене", - каже вона.

Відеоогляд співачка "залила" в короткі сторіс, які не підлягають коментуванню. Однак буквально вчора Полякова вийшла в прямий ефір разом з Дзідзьо, який назвала так: "Зірки за обміном! Бігом в кіно, хто не дивився!)".

Зірки обговорили найяскравіші моменти зйомки, а шанувальники поділилися своїми враженнями від перегляду.

"Погано, що українською нічого не зрозуміти 🙉", "ми не ходимо, не щеплювачі ,доводиться піратське дивитися 😂"," ми йдемо сьогодні на 21:00", " все ок, тільки не сподобався ваш відвертий поцілунок з дівчиною, так як прийшли на фільм з дочками 10ти років.Були в шоці!", "Клясссснячий фільм!Дивилися ще 30 грудня!Бомба!Сімейна комедія🔥 🔥 🔥", " фільм класний. Оля-шикарна! 🔥 🔥 🔥 Але ця реклама прямо у фільмі - це жесть😬 😬 😬.",- пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова розповіла, як Могилевська кадрила її чоловіка.

Також Hyser повідомляв, що спливли подробиці відпочинку Собчак і Нагієва.

Нагадаємо, що У мережі показали, на чому їздить Кароль, Білик і Полякова.