Зірка російського балету і одна з найбільш одіозних представниць сучасного шоу-бізнесу Анастасія Волочкова ніжиться під мальдівським сонцем з новим залицяльником. Не так давно артистка представила публіці чергового бойфренда, з яким, до слова, познайомилася на передачі «Давай одружимося» Лариси Гузєєвої.

Звуть його Сергій Кузнєцов, і він ставний чоловік з геніальним почуттям гумору. Принаймні, саме так про нього відгукується нібито закохана Анастасія Волочкова. Незважаючи на те, що танцівниця з головою поринула в море любові, радувати шанувальників новими постами в соціальній мережі Instagram вона не забуває.

Так, знаменитість опублікувала спільне фото з новим обранцем і супроводила його довгим емоційним текстом. При цьому Анастасія Волочкова запевнила хейтерів, що у них з Сергієм все добре і разом вони невимовно щасливі. "Він за мною, як гора і міць💪 Так здорово, що Наша зустріч відбулася!" - зізналася артистка.

Що стосується особистості коханого балерини, то в мережі ходять чутки, що Сергій Кузнєцов зовсім не житель Підмосков'я, а родом з Мелітополя (Запорізька область). Про це пише портал ria-m.tv.

У коментарях до публіцистів Анастасії Волочкової традиційно влаштовують словесні змагання ті, хто фанатіє від артистки і ті, кого обурює її поведінка:

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Євгена Петросяна розповіла про те, як пережила сильні знущання.

Також наш портал розповів про те, що відомий актор запропонував випустити Михайла Єфремова з в'язниці.

Нагадуємо, що Ольга Бузова здивувала шанувальників дивною поведінкою на публіці і продемонструвала себе в стані афекту.