Один з підсумків 2020 року - гучна справа, пов'язана з ДТП за участю Михайла Єфремова. Тоді п'яний в мотлох актор на Садовому кільці в Москві виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з фургоном, водій якого Сергій Захаров від отриманих травм помер. Ця справа запам'яталася гучними заявами з обох сторін, а також тим, що поведінка актора змінювалася від засідання до засідання. Як підсумок-вісім років позбавлення волі.

І ось вже деякий час ходять розмови, що засуджений до восьми років позбавлення волі актор Михайло Єфремов претендує на умовно-дострокове звільнення (УДО). Про це днями говорили і в студії передачі" Доля людини з Борисом Корчевніковим", пишуть росЗМІ.

Так, за свого колегу Михайла Єфремова заступився актор театру і кіно Борис Щербаков. Він сказав, що ні в якому разі не виправдовує вчинок Єфремова, однак при цьому Щербаков щиро вважає, що Михайла пора випустити по УДО.

До речі, настільки лояльне ставлення може бути пов'язано з тим, що свого часу Єфремов-старший прийняв молодого початківця артиста Щербакова в театр "Современник", де той прослужив більше 30 років і зіграв більше 200 ролей.

Народний артист Росії Борис Щербаков вважає, що причиною такої легковажної поведінки його колеги послужила повна безкарність у минулому.

"Прізвище працювало. Здавалося, що так завжди і буде. На мій погляд, ведмедик вже досить покараний. Життя його вже досить побила. По-моєму, він вже зрозумів щось в цьому житті, і я вважаю, що його вже могли випустити по УДО", – заявив співрозмовник Бориса Корчевникова.

Разом з тим, актор сказав, що ні в якому разі не виправдовує вчинок Єфремова. Щербаков зізнався, що він категорично проти водіння в нетверезому вигляді.

"І я іноді люблю випити, але п'яним за кермо я теж ніколи не сяду, я краще візьму таксі", – зазначив гість студії.

Зазначимо, що Борис Щербаков не єдиний, хто переживає за долю Єфремова. Так, свого часу пом'якшити покарання сидельцю просили Костянтин Хабенський, Юрій Стоянов, Олег Меньшиков, Сергій Безруков. І це дало свої результати, адже Апеляційний суд зменшив Єфремову термін з 8 років до 7,5 року колонії.

Відомо, що артист відбуває покарання у виправній колонії №4 в Бєлгородській області.

До речі, щоб отримати УДО тим, хто засуджений за вчинення тяжких злочинів, до яких також відноситься і ч.4 ст. 264 КК РФ, потрібно відсидіти не менше половини терміну покарання.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як Юрій Шатунов з дітьми відпочиває на гірськолижному курорті.

Також наш портал розповів про те, що постройневшая Ірина Дубцова підкорила мережу ефектними пляжними фото.

Нагадуємо, що Слава Камінська засвітила татуювання і розповіла про те, які випробування пережила минулого року.