Актор Павло Прилучний входить до списку найзавидніших холостяків сучасного російського шоу-бізнесу. Після розлучення з актрисою Агатою Муценіеце, йому приписували безліч романів. Але за інформацією росЗМІ, він перебуває у відносинах із зіркою серіалу «Татусеві дочки» Мирославою Карпович.

Про причини розставання зіркового подружжя ходило чимало чуток, але перед розлученням Агата Муценіеце опублікувала відеоролик, в якому розповіла про знущання з боку чоловіка. Він нібито страждав запоями і навіть підняв на дружину руку, а вона, рятуючись від нього, втекла разом з дітьми на знімну квартиру. Через деякий час артистка пояснила, що емоції взяли гору, і вона марно винесла на публіку секрети особистого життя.

У шлюбі у Муценіеце і Прилучного народився син Тимофій і дочка Мія. Актор бере активну участь у вихованні нащадків і матеріально їх забезпечує. Більш того, в бесіді з представниками росЗМІ він розповів, що купив синові квартиру в Москві.

"Мені дуже сподобалася одна квартира-останній поверх, панорамні вікна, високі стелі. Але мені не вистачало грошей, а брати іпотеку я не готовий, тому що тільки розрахувався за одну"- зізнався зірка серіалу"Мажор".

І поки артист розмірковував над тим, де взяти грошей на дорогу покупку, йому подзвонив представник житлового комплексу і зробив вигідну бонусну пропозицію. Яке кіноактор з радістю його прийняв.

Тепер 7-річний Тимофій-володар елітної московської квартири, але скористатися подарунком він зможе лише після досягнення повноліття. Зараз хлопчик живе з сестрою і матір'ю в іншій квартирі, а Павлу Прилучному після розлучення залишився заміський будинок.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як Юрій Шатунов з дітьми відпочиває на гірськолижному курорті.

Також наш портал розповів про те, що постройневшая Ірина Дубцова підкорила мережу ефектними пляжними фото.

Нагадуємо, що Слава Камінська засвітила татуювання і розповіла про те, які випробування пережила минулого року.