Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала в мікроблозі цікаве фото, яким продемонструвала єдність зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом.

Зіркове подружжя вирушило відпочивати в Мексику і активно заповнюють фотогалереї своїх акаунтів яскравими кадрами. Так, на одному з нових кадрів артисти позували, тримаючись за руки. Сама Надя Дорофєєва назвала цю фотокомпозицію "Два в одному", а шанувальники були досить критичні. Фоловерів збентежив зовнішній вигляд артистів і те, що на відпочинку вони виглядають надто неохайно і дивно.

До слова, до цього Надя Дорофєєва зізналася, що тепер розділяє захват Потапа з приводу Мексики і місцевого колориту. Він разом з дружиною Настею Каменських любить влаштовувати Мексиканські канікули.

"Мексика стрімко закохує мене в себе. Пам'ятаю як Потап на студії захлинаючись розповідав як тут круто. Розповідав так довго, що замість музичної сесії в той день ми просто говорили про Тулум і його кайфушах. Ну що ж, тепер я все зрозуміла 🌮 😂 " - розповіла вона.

А свою розповідь доповнила ефектними знімками на тлі тропічних пейзажів:

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Софії Ротару прилетіла в Україну зі своїм бойфрендом.

Також наш портал розповів про те, що Надія Мейхер похвалилася розкішними формами в східному вбранні.

Нагадуємо, що Катя Осадча захопила шанувальників розкішним різдвяним вбранням.