У онука Примадонни російської естради Алли Пугачової діагностували серйозну хворобу.

Відомо, що лікарі виявили у Микити Преснякова поліпи жовчного міхура. Йдеться про доброякісні пухлини або, як ще кажуть, псевдоопухлинних утвореннях, що походять з жовчнопузирного епітелію. Примітно, що найчастіше перебіг хвороби безсимптомний. Про це повідомляє Telegram-канал "НеМалахов".

у внучка Алли Пугачової невтішний діагноз, фото з соцмереж

Микита сам розповів про свій діагноз, зазначивши, що холестеринові поліпи в жовчному міхурі можуть утворюватися з часом через неправильний режим харчування. На жаль, ця хвороба невиліковна.

Він лише може дотримуватися суворої дієти, що була запропонована йому лікарями. Варто відзначити, що вона вже спровокувала стрімку втрату ваги у хлопця, через що він став практично невпізнанний. Однак Микита впевнений, що краще так, ніж погодитися на операцію, щоб вирізати жовчний міхур і потім жити без нього.


До слова, Пресняков-молодший є різнобічно розвиненою людиною. Він актор і кліпмейкер, чия кар'єра і популярність тільки починають рости. Микита вже знявся в десятці фільмів, а також спробував себе в озвучуванні іноземного кінематографа і режисурі короткометражок.

Крім того, хоч і дуже хоче розвиватися виключно в кіноіндустрії, він вже досяг певного успіху і на музичному терені. Микита одружений на Олені Краснової.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова сходила на тусовку і відірвалася по повній.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як виглядає помолоділа Алла Пугачова.

Нагадуємо, що Алла Пугачова жодного разу не бачила свою однорічну внучку. Відомі подробиці сімейної драми.