"Шикарні ніжки" - вигукнули шанувальники співачки Насті Каменських, побачивши її нове фото в соціальній мережі Instagram.

Пекуча красуня влаштувала яскраву фотосесію в розкішному червоному платті і похвалилася спокусливими формами. Свій look зірка доповнила елегантними туфлями на високих підборах.

Не секрет, що Настя Каменських одна з найпривабливіших зірок сучасного українського шоу-бізнесу. І кожним новим фото в соцмережі вона доводить, що удостоєна цього звання не дарма.

Наряд артистки дозволив фоловерам детально розглянути всі достоїнства її привабливої фігури, над якою, до слова, вона постійно працює на спортивних тренуваннях.

Захоплені відгуки гостей сторінки не змусили себе чекати. Більш того, деяких інтернет-користувачів настільки підкорив зовнішній вигляд Насті Каменських, що вони забули її ім'я:

До слова, для зустрічі Різдва виконавиця одягла більш скромний і стриманий наряд. А компанію їй склав її чоловік Потам. Зіркове подружжя позувало в блакитних светрах з оригінальними принтами на тлі домашньої затишної обстановки в своєму заміському особняку. "Подумки обіймаємо кожного з вас і бажаємо вам і вашим близьким багато тепла, щастя і любові ♥️ Будьте здорові. І завжди вірте в чудеса 🌟" - звернулася Настя Каменських до своєї аудиторії.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва в прозорій білизні похвалилася спокусливою фігурою.

Також наш портал розповів про те, що дочка Олі Полякової опублікувала "доросле" фото.

Нагадуємо, що Ані Лорак похвалилася фанатам вражаючим бюстом і зірвала шквал захоплених компліментів.