Відома російська телеведуча Дана Борисова разом зі своєю мамою вирушила до Єгипту на відпочинок, щоб провести новорічні канікули.

Блондинка не тільки поніжилася під спекотним сонцем, але і продемонструвала нову фігуру, яку отримала в результаті пластичної операції. Знімки з відпочинку з'явилися на її сторінці в Instagram.

Користувачі Мережі вважають, що фігура зірки могла б бути і краще, а також розгледіли на її животі в'ялість і нерівності.

"Не ну ліпосакція потворно зроблена, лікар👎", " не знаю що красивого від останньої операції ?горби адже !", "Дана, що ти з собою наробила, ну дуже не красиво😢", " де результат??? Так і сама могла схуднути", " а що з животом?😵 💫 ", - пишуть одні фоловери.

instagram.com/danaborisova_official

instagram.com/danaborisova_official

instagram.com/danaborisova_official

Інші ж побажали Борисовій гарного відпочинку і пораділи за неї.

"Які ви сонячні😍 добре відпочити! Поліна красуня!!!!!! Чи то ще буде 🔥 вона яскрава і розумна дівчинка, у неї все буде супер 💯 ви все дуже класні!", "Красуня. Без всяких фільтрів!🔥 🔥 🔥 ", "Обожнюю ваші фото, ось правда, красива, класна, без ретуші, розумниця!!!", - пишуть інші.

instagram.com/danaborisova_official

Сама ж Дана побажала всім гарного настрою і привітала з наступаючим Різдвом.

"🎅🌴 Прекрасного настрою і з наступаючим Різдвом 💜 Відпочиваю з сім'єю в #egipt ,і ,якщо чесно ,приємно здивована погодою )Сонячно,температура 21-23 С ,не надто вітряно👍,виключаючи ,звичайно потоп і надзвичайну ситуацію у день прильоту 🙈,коли ✈️ 3 години літав над містом ,і ,в підсумку ,приземлився скоєно в іншому місці 😳))) Поліна несподівано зачарувала ну всіх місцевих жителів 😻,ходять по п'ятах і просять e-male ,а ось телефон просити 😀📞,мабуть ,соромляться ,ЦЕ ТЕЖ ПРИЄМНО ДИВУЄ ☝️", - написала вона під фото, на яких позує в блакитному купальнику.

Раніше Hyser писав про те, що колишня подружка Дани Борисової злила в Мережу її знімки без одягу і поскаржилася на переслідування.

Також Hyser повідомляв, що вдова Кобзона отримала пожежників з того світу.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядає Волочкова після бодуна.