Відома українська співачка, а також колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" Слава Камінська проводить свою святкову відпустку в турецькій Анталії, куди приїхала виступити інша українська співачка, яка живе і працює в Росії, Ані Лорак.

Камінська на концерті не упустила зробити спільне фото зі своєю землячкою і опублікувала його в Instagram.

"Ви можете # говоричиохочеш 😜, як би, що не відбувалося, є голос країни в нашій країні і ми не цінуємо те, що маємо ! Все тимчасово, політика, погляди, телебачення! @anilorak артистка! І мабуть вакуум інформаційний - це про нас! Я, до речі, співаю краще, ніж б'юся🤣", - підписала вона знімок.

Лорак оцінила пост колеги і "забрала" його до себе в сторіс, додавши смайлик у вигляді сердечка.

Після публікації на сторінці Камінської підписники влаштували гарячу дискусію. Одні захопилися дружбі зірок, інші накинулися на Лорак і пригадали їй всі виступи в Росії і в окупованому Криму.

"Вельми сумнівна компанія", " розчарувалася .... Відписуюся......", " Загіблі в цій війні-врємєнно?!!!", "А є совість і честь!Добре, говорити, коли війна тебе не торкнулася!!!", "Ми з Росії. І дуже любимо і вас, Слава, і Ані. І багато інших українських артистів 💕", " все правильно! Кароліна дарує свою творчість без кордонів! Світова Діва!❤ ️ ", - пишуть фоловери.

instagram.com/babaslavka

instagram.com/babaslavka

instagram.com/babaslavka

Раніше Hyser писав про те, що Слава Камінська похвалилася розміром сукні, засвітивши нижню білизну.

Також Hyser повідомляв, що Слава Камінська вразила шанувальників витівкою на морозі.

Нагадаємо, що стало відомо про чергову бійку солісток "НеАнгели".