Instagram відомої української співачки Анни Седокової заблокував їй можливість публікувати stories, через що зірка була засмучена до сліз.

Ексучасниця "ВІА Гри" після неодноразових спроб опублікувати короткі сторіс, все ж "пробилася" до своїх фоловерів. Вона написала, що не може вже другу добу вийти на зв'язок. Седокова запідозрила у зломі її сторінки.

Вона поскаржилася, що спочатку сторіс публікувалися, але через одну. А потім і зовсім перестали публікуватися.

Скріншот сторіс, instagram.com/annasedokova

Однак пізніше Instagram співачки все ж заробив і вона розридалася від щастя.

Сидячи в одному з кафе Маямі за вечерею, вона змогла записати відеозвернення до своїх підписників і розповіла, що не могла уявити своє життя без спілкування з ними. Седокова не стримала сліз і влаштувала справжню істерику, поїдаючи свою вечерю.

"Пішов день номер три. Може я вже можу виставляти сторіс, а? Ну давай Instagram, давай, давай, давай!

Ви знаєте, іноді ми розуміємо те, що втрачаємо і оцінюємо це, коли втратимо. І коли я втратила ці stories, я зрозуміла, що моє життя... воно... воно дуже складне без stories... Тому, що я не можу реально вам все показати, що я роблю, що я їм...

Ось зараз я їм картоплю, я їм фондю... і реально не можу показати. що я їм", - не витримала і розридалася Седокова, поклавши собі в рот те саме фондю.

"Я б дуже хотіла, щоб ви бачили, що я їм фондю... Але ви не можете це побачити... І ось ця доба без stories... я не знаю, як я пережила. Спасибі вам велике, що ви повернулися в моє життя!", - крізь сльози промовила зірка.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова показала, як виглядала в 16 років.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер показала своє Заднє число.

Нагадаємо, що Волочкова" креативно " помстилася колишнім свого коханця.