У період Новорічних свят багато артистів вирішили приділити час собі і відпочити від насиченого робочого графіка. Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк - не виняток.

Зірка показала, як вирушила на оригінальні спа-процедури і супроводила свою розповідь жартами. До слова, шоувумен знаходиться на відпочинку в Трускавці. Наприклад, Леся Нікітюк опублікувала кадр, на якому не озброєним поглядом видно, як вона "відкриває чакри":

Коментарі до посту знаменитості не змусили себе чекати:

Також зірка поділилася кадрами, зробленими під час прогулянки неподалік від оздоровчого комплексу, в якому вона відпочиває:

Варто відзначити, що за сторінкою Лесі Нікітюк в соцмережі стежать 3,7 мільйонів передплатників. Але далеко не завжди її пости оцінюються фоловерами в позитивному ключі. У тому числі, нерідко інтернет-користувачі критикують вбрання знаменитості. Наприклад, її Новорічний look викликав суперечливі емоції у диванних експертів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала, що приховує під фотофільтрами.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна одягла провокаційне вбрання і вразила шанувальників наповал ідеальною фігурою.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала пікантну позу, широко розставивши ноги.