Відомий російський артист Валерій Меладзе не так давно полетів в Дубай без супроводу сім'ї.

Артист відправився за кордон, щоб виступити на закритому концерті Big Art Festiva. Однак деякі моменти на виступі викликали у публіки безліч питань.

Концерт легендарного виконавця відбувся 4 січня в найдорожчому готелі світу — Burj Al Arab, де вартість квитків починалася з 2000 євро. Організатори зробили невеликий сюрприз артисту і оплатили йому номер, який коштує майже 1400 доларів.

В мережі з'явилися кумедні відео, зроблені під час концерту. На них Меладзе співає в компанії дівчат, які крутяться навколо нього і цілують в щоки. Так, одна з них включила камеру телефону, щоб зробити селфі з улюбленим виконавцем. Підійшла до нього ззаду і, обійняв, поцілувала в щоку. Співак від несподіванки взмикнув брови і зніяковіло поправив комір сорочки.

Коли відеозапис просочився в Мережу, шанувальники були в подиві, як одружений продюсер, дозволяє цілувати себе іншим дівчатам.

Відомо, що спочатку Альбіна Джанабаєва планувала поїхати в Дубай разом з чоловіком, але плани змінилися і вона залишилася в Москві.

Відео знято під час виступу Меладзе в Дубаї, стверджує Телеграм-канал "НеМалахов".

Раніше Hyser писав про те, що Альбіна Джанабаєва показала великий плюс грудного вигодовування.

Також Hyser повідомляв, що Джанабаєва показала старшого сина.

Нагадаємо, що Альбіна Джанабаєва зірвалася і розповіла про складнощі в житті.