Відома російська актриса Христина Асмус, яка зустріла Новий 2022 рік разом з донькою на колесі огляду в Дубаї, поділилася кумедним роликом у своєму Instagram.

33-річна актриса незадовго до Нового року вирішила, що проведе свою відпустку за кордоном. Асмус вирішила взяти паузу і полетіти на відпочинок після нервового зриву, який вона пережила напередодні. Квитки на літак вона взяла в день вильоту, а валізи зібрала за пару годин.

Сьогодні доньці Гаріка Харламова і Христини Асмус виповнилося 8 років і її народження сімейство в неповному складі відзначають в Дубай. Малятко Анастасія також, як і її зірковий тато, не проти пожартувати і розіграти маму.

Христина показала, як вона це зробила під час гри "закрий очі - відкрий рот". Анастасія поклала мамі в рот мармелад, який в перші хвилини нагадав зірці... хробака. Перелякана Асмус тут же виплюнула сюрприз від дочки.

"Дочка поклала мені в рот хробака!!!!
😱😭🪱

... на мілісекунду подумала я 🙈
А це всього лише мармелад у вигляді коли 😅
А ваша дитина теж говорить завжди в кінці " покажи відео?"🤪 📱", - написала Христина під відео.

"Дочка свого батька!!!! 🔥 🔥 🔥 ", "Вся в тата😊🤪🤪🤪", "😂😂😂😂реакція вогонь🔥 😂", "моя завжди так говорить ,покажи ..😂😂😂😂✨🔥🎉", "Це справжнє (режисер К. Станіславський). 😊 👏 👏 ", "Мам, ну чого ти цукерки псуєш", - сміються фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Асмус публічно звернулася до Харламова.

Також Hyser повідомляв, що Асмус дуже засмутилася через розлитий коктейль.

Нагадаємо, що нова дівчина Харламова вляпалася в скандал.