Ні для кого не секрет, що зірки шоу-бізнесу день за днем вражають своїх шанувальників відвертими фотосесіями, на яких часто позують в найсміливіших образах і навіть без білизни. Українці вже звикли до пікантних кадрів Насті Каменських, Наді Дорофєєвої та Даші Астаф'євої. Не так давно до них приєдналася найкраща спортсменка України Марина Бех-Романчук.

Так, одна з найпривабливіших українських спортсменок Марина Бех-Романчук вже не раз доводила всім, що вміє не тільки далеко стрибати, але і красиво позувати. Чемпіонка Європи неодноразово балувала шанувальників кадрами з особистого архіву раніше і продовжує це робити, адже за її життям стежить понад 400 тисяч осіб.

Правда, Марина Бех якось заявила, що ніколи не зніметься голою - це не для неї, а ось в нижній білизні спортсменка знімається охоче.

Днями Марина в черговий раз похвалилася своїм спортивним тілом. На своїй сторінка в Instagram 26-річна стрибунка в довжину розповіла, що після короткого відпочинку доводиться повертатися до тренувань.

Перед камерою титулована спортсменка постала в короткому спортивному топі і шортах, продемонструвавши свій шикарний прес.

Відзначимо, що на чемпіонатах світу найвищим досягненням для Бех-Романчук є срібна медаль у 2019 році. А ось на чемпіонатах Європи Українка сходила на п'єдестал тричі: в 2021 році в приміщенні вона перемогла, а також вигравала срібло в 2018 році на відкритому повітрі і в 2019-му - в приміщенні.

Що стосується Олімпіаді-2020, то, на жаль, Марина не змогла взяти медаль, зайнявши лише почесне 5-е місце.

Особистим рекордом Українки є стрибок на 6,93 м.

До речі, чоловік Марини теж спортсмен. Михайло Романчук в 2021 році став бронзовим і срібним призером з плавання на Олімпійських Іграх в Токіо.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Андрій Данилко розповів про дорогий подарунок Романа Абрамовича.

Нагадуємо, що Влад Яма розповів про нещасний випадок, який трапився під Новий Рік.

Також портал Hyser інформував, що Анна Седокова показала милі фото з маленьким сином.