Відома українська співачка і головна героїня "Холостячки-2" Злата Огневич опублікувала в своєму Instagram нові знімки і нарвалася на критику від підписників.

Зірка опублікувала серію фото, на яких позує в латексних лосинах, проте фоловери Огневич порахували знімки занадто вульгарними, а артистку безглуздою. Фотографу також приділили окрему увагу і написали на його адресу, що він бездарність.

Для фотосесії Злата вибрала вогненно-помаранчевий корсет і чорні латексні лосини. Ноги візуально довші співачка зробила за допомогою високої шпильки. Зону декольте вона прикрасила масивним намистом з камінням, а родзинкою стали незвичайний макіяж очей і укладання волосся з мокрим ефектом.

Співачка прийняла досить спокушаючі пози, демонструючи себе з усіх боків.

"Кішечки мої улюблені) всіх з Новим роком призн Признавайтесь , як провели новорічну ніч?", – написала Огневич.

"Більш безглуздих фото я ще не бачила️️", " Злата, навіщо себе показувати в такому невдалому ракурсі?", "Фотосесія,не ваш коник,ви не виглядаєте привабливо,а як то не те.", "Фото реально ні про що. Тут явно не кішечка.", "Треш, а не фото", "Злата-ві перлина, але з фотографом щось не так", " не приколюйся чувиха, знось їх. Це не твоє"," яке невдале фото"," найкраще фото", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Злата Огневич у нижній білизні розсекретила улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що новий "Холостяк" показав своє обличчя і розповів, кого він хоче прямо в ефірі.

Нагадаємо, що Злата Огневич розповіла, як Андрій Задворний розбив їй серце.