Наталія Горова служить прикладом того, як можна домогтися успіху самостійно при дуже впливових родичах. Рідний батько молодої знаменитості - це репер Юго, який був свого часу досить популярний. Мама - Ірина Горова - продюсер і бізнесвумен, а про вітчима Потапа знають абсолютно всі. Але дівчина вибрала свій шлях, відмовившись від допомоги сім'ї.

Раніше Горова працювала під протекторатом матері, будучи піарницею співачки Мішель Андраде. Однак через деякий час зважилася знайти себе в іншій сфері діяльності. Зараз же селебріті займається піаром та івентами.

Також дівчина активно займається спортом, і ділиться результатами роботи над собою у своєму мікроблозі в мережі Instagram. Знімки Горової в відкритими частинами тіла, які демонструють якість опрацьованих м'язів, показують захопленість дівчини татуюваннями.

На тілі дівчини їх вистачає, але Наталя Горова жадає ще більше прикрасити своє тіло. На одному зі знімків зірка показала, які татуювання хоче додати в свій арсенал, проте частина шанувальників вирішили, що дівчина вже набила їх собі.

Шанувальники були не надто багатослівні в компліментах, проте в цілому було зрозуміло, що фанати схвалюють вибір нових татуювань дівчиною.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Андрій Данилко розповів про дорогий подарунок Романа Абрамовича.

Нагадуємо, що Влад Яма розповів про нещасний випадок, який трапився під Новий Рік.

Також портал Hyser інформував, що Анна Седокова показала милі фото з маленьким сином.