Українська популярна співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, в травні 2022 року планує відправитися на гастролі до Харкова, Запоріжжя та Херсона.

Про це зірка розповіла в інтерв'ю "КП в Україні". В силу того, що в даний час йде формування графіка, список українських міст, де пройде її концерт, може розширитися.

На Батьківщині вона планує виступити з програмою The Best і виконати як старі хіти, так і свіжі треки.

"Це буде спеціальна оновлена програма The Best, зараз ми вдосконалюємо шоу, щоб здивувати навіть найвимогливіших глядачів. Обов'язково буде блок з українськими хітами, а також новими піснями, які заплановані до виходу напередодні туру", - розповіла Кароліна.

Як відомо, Ані Лорак вже виступала з цією концертною програмою в українському місті Одеса. Це був перший її виступ в Україні, починаючи з 2014 року. Під час виступу зірка неодноразово говорила глядачам, які прийшли на концерт, що дуже сумувала за українською сценою і фанатами. Тоді у зірки був аншлаг - всі квитки розкупили дуже швидко.

У жовтні 2021 року вперше за довгий час ані дала інтерв'ю українським журналістам. У програмі " ЖВЛ "на телеканалі" 1+1 " Вона розповіла, чому поїхала в Росію і як переживала з цього приводу. Артистка впевнена, що це це було політичне "замовлення" проти неї. Тоді вона вирішила довго не розбиратися і поїхала в РФ. У той момент, згадує Ані, вона не відчула ніякої підтримки від колег по шоу-бізнесу і втекла до Москви.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак здивувала величезними грудьми.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак засвітила свій пудинг в" пікантній " позі.

Нагадаємо, що Ані Лорак у нижній білизні похвалилася фігурою.