Український актор, співак, композитор Андрій Данилко провів виступ на новорічному корпоративі в Дубаї, де виконав свої хіти, а також розважав публіку своїми кумедними жартами з життя.

Один з жартів був пов'язаний з російським і ізраїльським мільярдером Романом Абрамовичем, пише "Обозреватель". Данилко розповів, що одного разу отримав від нього дорогу пляшку шампанського, яка не особливо вразила ні його, ні його команду.

Згадати випадок йому допомогло те, що під час виступу в його келих раз у раз наливали елітні напої.

"Якось Абрамович після виступу нам надіслав пляшку дорогущого шампанського. А у нас колектив під сто чоловік. Ну ми розлили кожному по ковпачку, щоб всім дісталося. І знаєте-ніякої різниці не відчули", – з гумором розповіла Сердючка.

Також Андрій Данилко поділився спогадом з дитинства. Коли він був ще маленьким, він любив творчість Тото Кутуньо. Актор вирізав з журналів знімки музиканта і клеїв їх на стіни своєї кімнати.

Коли Вєрка Сердючка стала світовою зіркою, зустріч з Тото Кутуньо сталася в реальному житті, чому гуморист несказанно був радий. Але знаменитості не тільки зустрілися, вони ще випили каву, яку маестро приготував спеціально для цього випадку.

Як відомо, за виступ Данилка в Дубаї організатори отримали 4,5 мільйона гривень. Актор не тільки отримав винагороду за концерт, але і кілька днів відпочинку в ОАЕ. Договір про виступ із зіркою був укладений ще за півтора року до самого концерту.

Раніше Hyser писав про те, що легендарній Вєрці Сердючці стукнуло 48 років.

Також Hyser повідомляв, що Данилко розповів про смерть своєї матері.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, чому Андрій Данилко не був жодного разу одружений і у нього немає дітей.