У мікроблозі знаменитої російської виконавиці Лариси Доліної з'явилося фото, зроблене на кладовищі. Артистка вшанувала пам'ять свого давнього друга і легендарного актора Олександра Абдулова, який пішов з життя 3 січня 2008 року.

Причиною смерті артиста стало онкологічне захворювання, але до останніх днів з ним поруч були рідні та близькі люди, в тому числі дружина Юлія. До слова, на той момент їх спільній дочці виповнилося 9 місяців.

Олександр Абдулов з дружиною Юлією і дочкою Євгенією. Фото: Instagram

Лариса Доліна попросила у своїх фоловерів вибачення за те, що в ці святкові дні вона ділиться сумним постом. "Тому для нас, його близьких і друзів Новий рік - свято неоднозначне. Ось уже 14-й рік ми живемо без Саші... і з кожним роком відчувається, як його не вистачає, не вистачає його дзвінків...» - з сумом констатувала співачка. Також вона зізналася, що тільки Олександру Абдулову дозволяла називати себе "Ляля" і завжди була рада кожній зустрічі з ним.

Знаменитість розповіла про те, що в останні роки життя актор був неймовірно стастлів поруч з дружиною Юлією. "Спасибі, Юляш, що ти зробила мого друга щасливим, всі роки була поруч, народила дочку, з якою, на щастя, він встиг побути" - написала виконавиця хіта "Погода в домі".

Що стосується дочки Олександра Абдулова Євгенії, то вона, за словами Лариси Доліної, зростає копією свого зоряного батька. Однак фотографуватися вона категорично відмовилася. Варто відзначити, що деяким гостям здалося, що Юлія Абдулова виглядає старше, ніж 66-річна подруга її померлого чоловіка :

Зворушливі коментарі до публікації артистки не змусили себе чекати. Більш того, на деякі з них Лариса Доліна відповіла особисто:

Раніше "Hyser" писав про те, що нові фото Ірини Білик розбурхали соцмережу.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники заговорили про страшну хворобу Андрія Данилка.

Нагадуємо, що Софія Ротару підкорила фанатів зовнішнім виглядом.