Співачка Анна Седокова порадувала фоловерів новими фото, на яких позувала разом з молодшим сином Гектором. Зірка розповіла про те, як вони з сімейством вирішили зустріти новорічні свята і які емоції її переповнюють.

За словами екс-солістки "золотого" складу групи "ВІА Гра", вони прийняли оригінальне рішення в кращих традиціях своєї неординарної сім'ї: "справа була так: ми вирішили 31 Грудня провести (ні не в лазні) а... в літаку.
Вилітати потрібно було о 7 ранку і летіти 12 годин. Порушити дані собі ж обіцянки ніколи не літати вдень з дітьми на такі далекі відстані, мене змусив чоловік".

Анна Седокова, що її чоловік Яніс Тімма запропонував їй незвичайний спосіб, як перебудувати Гектора відразу на час Майамі. Суть його полягала в тому, щоб хлопчик не спав всю ніч, потім проспав би всю ніч в літаку і, таким чином, відразу ж пройшов акліматизацію. Що з цього вийшло?

"План спрацював. У літаку ми спали всі. І так добре, що я навіть проспала свій робочий телефон😭" - продовжила свою розповідь знаменитість.

По прильоту в Америку, Анна Седокова і її близькі відчували себе дуже втомленими, але вирішили, що це не причина сумувати і сидіти вдома в новорічну ніч. Вони вирушили на виступи Дмитра Монатіка і залишилися неймовірно задоволені зарядом позитиву, який отримали на концерті українського хітмейкера.

Оригінальні коментарі до публікації Анни Сєдокової не змусили себе чекати. У тому числі, фоловери торкнулися теми її можливої четвертої вагітності, про яку сама зірка поки нічого офіційно не повідомляла.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус публічно звернулася до свого колишнього чоловіка Гаріка Харламова.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва показала, як новорічні застілля відбилися на її фігурі.

Нагадуємо, що Оля Полякова вийшла на червону доріжку з відомим холостяком і викликала бурхливу реакцію соцмереж.