Одна з найпопулярніших виконавиць української естради Аліна Гросу опублікувала спільні фото зі своїм обранцем. Артистка розмістила в мікроблозі кадри з актором Романом Полянським і зворушила публіку їх романтичною ідилією.

Знімки були зроблені під час святкування Нового року і для виходу в світ зірка одягла елегантне і провокаційне вбрання з відкритою зоною декольте. Свій look вона доповнила витонченою ювелірною прикрасою. Волосся-розпущене, на обличчі – виразний макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до публікації шанувальники Аліни Гросу почали активно обговорювати подробиці її особистого життя і ту обставину, що Роман Полянський старший за неї на 12 років. До слова, на деякі із зауважень виконавиця відповіла особисто:

До цього знаменитість взяла участь у святковому концерті гумористичної студії "Дизель Шоу" і вийшла на сцену в розкішному блискучому вбранні і туфлях сріблястого кольору. Тоді вона звернулася до шанувальників з побажаннями любові і щастя в новому році: "🙏 🏻 нехай любов витає навколо, нехай імунна система буде максимально стійкою, нехай тривога не стосується наших сердець і душі будуть наповнені щастям ❤️".

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва показала, як змінилося її тіло до переїдання на новорічні свята.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Наташі Корольової показав, як зустрів Новий Рік.

Нагадуємо, що шанувальники запорозрили у Анни Сєдокової нову вагітність.