Йде старий рік і багато людей підводять підсумки, діляться досягненнями і складають плани на майбутнє. Відома російська актриса Христина Асмус також вирішила згадати всі найяскравіші моменти року, що минає і всіх людей, яким вона вдячна за появу в її житті.

33-річна актриса написала довгий пост і перерахувала всіх зірок, з якими зблизилася останнім часом. Не забула Асмус і про ексчоловіка, адже цей рік для них був дійсно складним.

Вона подякувала йому за підтримку, адже не дивлячись ні на що, вони змогли зберегти дружні стосунки.

"@garikkharlamov - ти дуже ростеш. Відкрився для мене недавно зовсім з несподіваних сторін. Я рада, що зараз у нас все так😍", - виділила окрему сходинку в своєму довгому пості актриса і колишня зірка "Інтернів".

Нічого конкретного писати вона не стала, але багато підписники подумали, що колишнє подружжя може знову зійтися. Пара завжди з гумором реагує на подібні припущення, цього разу ніяк не прокоментувала випад фанатів.

Як відомо, і Асмус, і Харламов, знову знайшли щастя, але з іншими людьми. Комік зустрічається з актрисою Катериною Ковальчук, у Асмус теж є обранець, ім'я якого вона не поспішає розкривати.

"Сімв закінчив, а так мн хоч сказ. Люди, спс❤️🔥Без вас нич не ма сенсу!",- пожартувала в кінці поста Христина Асмус.

"Коли я почала читати прізвища і гортати стрічку, я подумала ти вирішила відзначити всіх своїх чоловіків в цьому році😂 😂 😂 😂 😂", - пожартувала актриса моряк Ліза.

"Аааааааааоооо який пост 😍 😍 😍 ❤ ️ 🔥 з Новим роком, Кріс!!! Трудяжка наша!!!!!! Міс-Хлоргексидин 🥲 💔 чекаємо Наше кіно!!!! А як танцювали у тебе на ДР!!! Уууух!", написала інша актриса на ім'я Анастасія Уколова.

"❤️😍 👏 🤘", - залишив смайлики актор Максим Віторган.

Раніше Hyser писав про те, що нова дівчина Харламова вляпалася в скандал.

Також Hyser повідомляв, що Асмус дуже засмутилася через розлитий коктейль.

Нагадаємо, що Кіркоров в одних трусах бігав по Кремлю.