Український теле - і радіоведучий Слава Дьомін взяв передноворічне інтерв'ю у актора, співака і пародиста Андрія Данилко і попросив його привітати шанувальників з Новим роком трьома словами.

Данилко не відразу зміг придумати риму до символу року, що наступив, проте ініціативу в свої руки взяла його сценічна мама Інна Білокінь, яка допомогла йому.

"Привітайте, будь ласка, З Новим роком трьома словами!", - чується за кадром голос Дьоміна в той час, як вся увага спрямована на актора.

"Хочеться придумати якийсь віршик, але про тигрулю... на тигр немає рими", - відповідає йому Данилко.

І тут раптом знову голос за кадром Інни Білокінь. "Чого немає?", - запитує вона.

"А ну, який? Розскажи. Тигруля-Пі@уля?", - відповідає їй Данилко.

"Ну чого, Пі@уля? Люля!",- швидко зметикувала Білокінь.

"Ну скажи!", - пропонує їй Андрій і тут в кадрі з'являється "мама Віри" і вимовляє: "Дорогі, шановні українці, щоб ви ніколи не пили пилюлі, не лежали в люлі, а були, як ті тигрулі!"

Підписники Дьоміна прийшли в захват від привітань артистів і написали їм слова подяки і найкращі побажання в Новому році.

"З наступаючим вас нехай виконуються всі бажання і мрії в новому році❤️❤️❤️👏👏👏🔥🔥🔥", "класне привітання! і від Андрія, і від Інни 👏 😂з наступаючим Новим Роком тигрулі взаим взаємно! 😁 ", "Найкраще привітання, що я почула сьогодні 🔥❤️спасибі величезне і Інні та Андрію💫❤️🥰з наступаючим всіх!", "З Новим роком тигрулі ! 😍 🎄 🐅 🎆 ", "Ну яка ж вона класна інночка!🤩 💝 🤗 ",- пишуть вони.

Раніше Hyser писав про те, що Дорофєєва показала, яким було її тіло до переїдання на Новий Рік.

Також Hyser повідомляв, що у Німеччині одна сім'я нарядила понад 440 ялинок.

Нагадаємо, що у мережі регочуть над пінгвінами в костюмах Санта Клауса.