Чоловік відомої співачки Наташі Королевої Сергій Глушко, який більш відомий на прізвисько Тарзан, після святкування Нового року зустрівся зі своїм старим другом.

Відео зустрічі він вирішив відобразити на довгу пам'ять і поділитися ним у своєму Instagram. На відеоролику танцівник в піднесеному настрої наливає в келихи напій і каже, що шалено радий зустрічі зі старими друзями в Новому році.

Глушко надів святковий піджак сірого кольору, чорну майку з глибоким вирізом і кулон у вигляді кігтя.

"Друзі, слава Богу, настав Новий Рік! Ура! Стільки зустрічей нових! Цілий рік не бачився я зі своїми театральними друзями! Із задоволенням хочеться випити! Серенечка, бери, я налив! Тримай!", - каже він своєму товаришеві, що сидить поруч.

"Покуштуй ти з мого кубка!", - відповів йому друг.

"Ось, вибачте, ось, не хочеться навіть матюкатися! Ось артисти!", - каже на камеру Тарзан.

"Я кажу, покуштуй!", - вторить йому чоловік.

"Як же я тебе люблю, Серенечка! Ура, друзі, з Новим роком! Покуштуй!", - сміється в камеру танцівник.

"З Новим Роком! З Новим Щастям! ❤️❤️❤️❤️❤️", "З Новим роком 🥳 🥳 🥳 🥳 🔥🔥🔥", "Ти ж мій улюблений Кучерявий Бро🤪🙏🏻❤️😘😘😘😘😘", "красені!!!))) ", "Серьога дай Бог тобі всього ти мужик і все офіцер нашої армій щастя братко", " Сергій!!!❤️❤️❤️❤️❤️З Новим роком!!!Здоров'я і щастя!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - вітають з Новим роком Тарзана його передплатники.

Що стосується підсумків року, що минає, що Сергій Глушко вирішив їх не підводити. А ось його дружина Наташа Корольова розповіла про найяскравіші події та досягнення минулого року, серед яких відзначила творчість чоловіка.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва роздяглася догола і виставила це в Мережу.

Також Hyser повідомляв, що Тодоренко розповіла, як ледь не перестала ходити.

Нагадаємо, що роздягнена Наташа Корольова показала, як переплюнула Волочкову.