Відому українську співачку Анну Седокову запідозрили у вагітності вчетверте.

Ексучасниця "ВІА Гри" в 2020 році вийшла заміж за Яніса Тімму, проте спільних дітей у них немає. У співачки є троє дітей від різних чоловіків, а у Яніса син від попереднього шлюбу з дівчиною на ім'я Сана.

В даний час пара відпочиває в Майамі, куди напередодні відправився і Філіп Кіркоров з дітьми. Шанувальниця Сєдокової опублікувала в Instastories кілька знімків, на яких зображені Анна і Яніс.

instagram.com/ina_asipenka

Напередодні артистка опублікувала сторіс у своєму профілі в Instagram, на якому підписникам здалося, що у Анни великий живіт. Ця історія і дала старт чуткам про нову вагітність Сєдокової.

instagram.com/annasedokova

Нагадаємо, що вперше пару побачили на відпочинку в Туреччині влітку 2019 року. Тоді ніхто й подумати не міг, що сімейний баскетболіст може зав'язати роман із Сєдоковою, яка старша за нього на 9 років. Однак пізніше вони зізналися в тому, що є парою.

Співачку тут же почали звинувачувати в тому, що вона забрала Тімма з сім'ї, проте той поспішив розставити всі крапки над "і" і заявив, що вже півроку не живе зі своєю дружиною.

Колишня дружина Яніса теж опублікувала гнівний пост, звинувативши Седокову в тому, що вона забрала батька з сім'ї. Однак пізніше вона видалила його.

Анна Седокова і Яніс Тімма одружилися 6 вересня 2020 року, святкували весілля в Барвисі.

У Анни є дочка від ексфутболіста київського "Динамо" і збірної Білорусі Валентина Белькевича. Друга дочка з'явилася на світ від другого шлюбу з Максимом Чернявським і є син від бізнесмена Артема Комарова.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова показала, як виглядала в 16 років.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер показала своє Заднє число.

Нагадаємо, що Волочкова" креативно " помстилася колишнім свого коханця.