Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму instagram, на якому зображена серед гори розкиданих по кімнаті речей.

Як виявилося, це не хаос після після святкування новорічних свят, а збори в довгоочікувану подорож.

Блогер сіла на підлогу і задумалася, які речі їй знадобляться у відпустці, яку вона, швидше за все, проведе в одній з теплих країн світу.

Співачка відображена в домашній толстовці і фірмовим пучком на голові. На її обличчі ні грама косметики, яка в домашніх умовах зірці і не потрібна.

"Тільки в одному випадку вдома може бути такий хаос 😅
Коли почалася підготовка до довгоочікуваної відпустки 🥰

Признавайтесь, хто як і я любить збирати валізи? 🧳 ", - поцікавилася вона у фоловерів.

"Ненавиджу збирати я треба багато продумати і не забути🤪, люблю більше розбирати-Виправ і все!😄 ", "я люблю, У мене так само... 💅 🙀 ", "Дуже важко 😂 збирати🤨! Хочу взяти все і відразу😂.", "А я чомусь заздалегідь збираю а потім мені обов'язково щось знадобитися з валізи знаходиться в самому низу ... І потім знову збираю😂 😂 😂 😂 😂 😂", " а в підсумку у відпустці нічого не потрібно, крім пари футболок, шортів , купальника і тапок 😂", - поділилися своїми зборами на відпочинок фоловери Каменських.

Подружжя зустріло Новий рік в улюбленій країні, а після вирішили побалувати себе відпочинком. На новорічній фотосесії зоряної сім'ї була присутня їх собака породи бішон фрізе на прізвисько Мімі.

Пара вибрала фемелі-лук в блакитному відтінку.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала, що таке жіноча привабливість.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських осоромилася через фотошоп.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі на новому фото в соцмережах.