Відома українська співачка Слава Камінська поділилася зухвалим фото в соцмережах.

Слава взяла приклад зі своїх зіркових колег і вирішила підвести підсумки року і привітати фанатів зі святом. Однак у своєму новому пості знаменитість не була багатослівною, зазначивши тільки, що 2021-й рік у неї був не схожий ні на один з попередніх 15 років.

Слава Камінська похвалилася розрізом сукні, засвітивши нижню білизну, фото: Instagram.com/babaslavka

Варто відзначити, що в минулому році артистка серйозно зайнялася своєю сольною кар'єрою, на яку, за її словами, поки більше витрачатися, а ось заробіток вона дає невеликий. Однак Камінська не бідує, адже зізнається, що грошима їй добре допомагає її колишній чоловік і батько її дітей - пластичний хірург Едгар Камінський.

Крім того, у співачки є кілька квартир, які вона здає в оренду. Одним словом, з грошима у неї все в порядку. Однак це не заважає їй наполегливо працювати і домагатися нових вершин.


Нове фото слави Камінської удостоїлося від користувачів маси компліментів. Багато відзначили, що артистка дуже хороша собою і рудий колір волосся їй дуже йде. При таких зовнішніх даних вона дуже швидко собі когось знайде, якщо захоче, впевнені її фанати.


Раніше "Hyser" писав про те, що нові фото Ірини Білик та її заява про зраду розбурхала мережу.

Також наш портал повідомляв, що новорічний образ Лесі Нікітюк з нижньою білизною поверх сукні викликав сміх фанатів.

Нагадуємо, що у мережі заговорили про страшну хворобу Андрія Данилка.