Співачка Аліна Гросу разом зі своїм молодим чоловіком Романом Полянським привітала всіх з Новим роком.

Судячи з усього, вони разом зустрічали Новий рік і заодно зробили кілька фото, виставити які артистка вирішила тільки зараз. Можливо для того, щоб її фото з Романом не загубилися в новорічній стрічці користувачів, вона вирішила опублікувати їх з невеликим запізненням.

Аліна Гросу показала теплий знімок з Романом Полянським, фото: ТСН

На знімках вони обіймаються, цілуються і в цілому виглядають дуже щасливими. При цьому Аліна одягнена в чорну сукню з досить глибоким декольте.


Користувачі залишилися зачаровані новими знімками Аліни Гросу і її супутника життя. Багатьом вони, здаються, дуже милою парою.


До слова, зустрілися Роман і Аліна на зйомках її кліпу, але на той момент актор ще перебував у шлюбі і виховував дочку. У зв'язку з цим, відносини між співачкою і актором спочатку були тільки дружніми. Почуття між ними спалахнули вже через деякий час.

Зокрема, про їхній роман стало відомо в травні минулого року. Саме з тих пір 25-річна співачка Аліна Гросу і 37-річний актор Роман Полянський більше не приховують свої стосунки. Хоча роман їм стали приписувати набагато раніше.

Раніше "Hyser" писав про те, що новорічні фото Софії Ротару захопили мережу.

Також наш портал повідомляв, що Катя Осадча вперше показала старшого сина від Івана Горбунова.

Нагадуємо, що Оля Полякова в пишній сукні бойко розсунула ноги і зробила важливу заяву.