Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася новорічними фото.

Зірка вирішила не відставати від своїх колег і теж залишила в Instagram привітання з Новим роком для своєї аудиторії з найкращими побажаннями. При цьому Леся виставила фото в новорічному вбранні, яке навряд чи когось залишить байдужим.

новорічний образ Лесі Нікітюк з нижньою білизною поверх сукні викликав сміх фанатів, фото: Instagram.com/lesia_nikituk

Вже дуже відвертий наряд вибрала для зустрічі Нового року телеведуча, чим викликала особливий захват у чоловіків в мережі. Нікітюк одягла чорний прозорий топ без рукавів, який доповнила напівпрозора спідниця з чорного люрексу. Правда вона, здається, занадто короткою, але зате прекрасно демонструє довжину ніг популярної ведучої.

В образ зірки прекрасно вписуються чорні блискучі босоніжки на тонкій шпильці, а також добре підібрана за стилем до вбрання сумочка.


Зрозуміло, фанати не змогли залишити без уваги такий відвертий образ артистки і написали в коментарях, як же Нікітюк шикарно виглядає в цьому вбранні. Також деякі побажали їй в Новому році нарешті знайти жіноче щастя.


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, що приховують українські зірки під фільтрами в соцмережах.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк розповіла про незвичайний досвід з українським композитором, чим здивувала фанатів.

Нагадуємо, що колишня учасниця "ВІА Гри" показала, що у неї під спідницею.