Співачка Оля Полякова поділилася досить сміливим образом у соцмережах.

Зірка є досить активним користувачем соцмереж, тому зрозуміло, вона не забула привітати своїх фанатів в Instagram з Новим роком і побажати найголовнішого. А саме, "не заганяти себе і навчиться відпочивати". На її думку, це основа всього.

Оля Полякова в пишній сукні бойко розсунула ноги, фото: Instagram.com/polyakovamusic

Також Полякова підкреслила, що в першу чергу у кожної людини на першому місці повинна бути вона сама. Дуже важливо вчасно почути себе, пошкодувати, поберегти, нагородити і похвалити. Крім того, артистка побажала користувачам, щоб у всіх в новому році все вийшло.

Відповідні побажання вона залишила під фото у своєму новому пості. На ньому вона позує сидячи на підлозі, розкинувши ноги в різні боки. При цьому вона представлена в сукні, як у балерини, і з яскравим макіяжем.


Користувачі в основному виявилися солідарні зі знаменитістю і подякували їй за такі хороші побажання. Також багато від себе теж залишили кілька приємних слів на адресу Олі Полякової. Тим більше, що якщо вірити її подрузі Маші Єфросиніній, то артистка прихворіла, адже останні місяці дуже багато працювала і організм явно втомився. Тож юзери побажали співачці швидкого одужання.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася позою на стільці.

Також наш портал повідомляв, що Маша Єфросиніна розповіла про незвичайний досвід з Поляковою.

Нагадуємо, що опухла Надя Дорофєєва показала, як харчується о 2 годині ночі.