Користувачі обговорюють вечірку Алли Пугачової і Максима Галкіна з нагоди святкування Нового року.

Уточнюється, що зустрічали Новий рік вони вдома в колі друзів і близьких. Для своїх гостей вони відкрили шикарний стіл у своєму особняку в підмосковному містечку Грязь. Те, як проходило святкування, показав Галкін у своєму ролику в Instagram.

Серед зіркових гостей у Галкіна і Пугачової були помічені композитор Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою, художниця Аліна Редель, сім'я відомого модельєра Валентина Юдашкіна. Їх подружжя пригощали фруктами, які подали до шампанського.

Опівночі за традицією зірки спалили записки з мріями і, як годиться, запили все ігристим. Галкін не став говорити на камеру про те, яке ж бажання загадав, а ось Пугачова не стрималася і поділилася найзаповітнішим своїм бажанням. Вона побажала, щоб у 2022 році не було війни.


У цьому питанні більшість користувачів виявилися з нею солідарні і відзначили, що вони бажають того ж.

До слова, феєрверк теж був. Пугачова разом з усіма вийшла на вулицю, щоб подивитися на сліпучий танець вогнів в новорічну ніч. Гостям все сподобалося, а ось діти не дуже оцінили гучні звуки і сховалися за Примадонною, яка спробувала всіх заспокоїти.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, що Алла Пугачова жодного разу не бачила свою однорічну онуку.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, кого найдорожче замовити на корпоратив.

Нагадуємо, що Алла Пугачова сходила на тусовку і відірвалася по-повній.