Звичка жити в літаках, поїздах, готелях і в автобусі щільно увійшла в життя Дмитра Комарова і стала її основною частиною. Більш того, ночувати популярний ведучий і його оператор, Олександр Дмитрієв, можуть практично в будь-яких умовах: крихітний номер, салон автомобіля, бунгало і взагалі все що завгодно. При такому темпі життя він явно ризикував залишитися в холостяках, ось тільки знайшлася та жінка, що не просто приймає це, але і готова в будь-яку мить зірватися хоч на край світу до рідної людини. Особливо в Новий Рік.

Легкий на підйом мандрівник і повний ентузіазму ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує свою численну армію шанувальників яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод у своєму Instagram, де за ним стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Звичайно ж за кілька годин до настання Нового року він залишив своїм фанатам і друзям привітання і побажав, щоб тигр кожному в 2022 році приніс перемоги, неймовірну силу і впевненість, витривалість і волю.

"Зустрічаємо його з посмішкою і впевненістю, що буде краще і крутіше, ніж минулого року. Великі справи і перемоги, успіхи і звершення - все це починається з мрії. Нехай пощастить кожному з вас " - написав він.

Молода дружина мандрівника, Олександра Кучеренко, яка також є успішною телеведучою на телеканалі ICTV і проводить інтерв'ю для різних знаменитостей, не стала святкувати традиційно сімейне торжество в гордій самоті в Києві і приєдналася до чоловіка.

Так, як розповів Дмитро у себе на сторінці в Instagram, щоб разом зробити крок в 2022 рік, кохана дружина прилетіла до нього. Однак, де саме знаходяться подружжя, поки таємниця, але це явно одна з теплих країн.

"Знайде Мене в будь-якій точці планети, де б я не працював. Олександра прилетіла. Будемо разом на Новий Рік. Всіх з наступаючим! Всім любові!"- підписав фото Комаров.

У свою чергу, фани зізналися, що дуже захоплюються і надихаються парою Олександри і Дмитра.

"Як добре, що твоє щастя прилетіло до тебе на крилах вашої любові! Щастя вам, щастя, і ще раз щастя", "Ви дуже гармонійна пара! Красені!", "Щасливчик!👍 ", "Дружина Декабриста 🙌", " які Класні 🙌", "дружина красуня, провідний душевний справжній без прикрас", " клас! Захоплююся!",- написали віддані шанувальники.

До речі, не так давно Дмитро розповів, що через роботу йому часто доводиться залишати дружину в Києві одну, проте Олександра з розумінням ставиться до його тривалої відсутності.

"Мені нереально пощастило. Моя Саша-ідеальний партнер у всьому. Вона розуміє, що я жити не можу без «Світу навиворіт», тому у нас не буває суперечок про те, що мої експедиції довгі", - сказав телеведучий.

Відзначимо, що своє весілля Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко зіграли в 2019 році,

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Сумська похвалилася фігуркою в міні-сукні.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася шикарним вбранням з пікантним розрізом.

Нагадаємо, що українцям показували на Новий рік по телевізору.