Деякі українці не проти запросити на той чи інший захід зірок, щоб забезпечити свято і гарний настрій собі і своїм гостям.

Журналісти видання "УНІАН" дізналися, у скільки обійдеться виступ українських зірок, якщо запросити їх на новорічний корпоратив.

Отже, Вєрка Сердючка (Андрій Данилко). Щоб протягом 45 хвилин повеселити запрошених гостей, артист оцінює свій виступ в 25 000 євро або 770 000 гривень.

Суперблондинка української естради Оля Полякова, яка відома своєю яскравою концертною програмою і образами, що запам'ятовуються, візьме також за свій приватний виступ 25 000 євро.

Співак MONATIK за один свій корпоратив візьме більше одного мільйона гривень. А все тому, що він теж вміє як слід запалити публіку не тільки танцювальними піснями, а й ритмічними рухами.

Співачка Надя Дорофєєва, яка після відходу з групи " Время и стекло" почала сольну кар'єру, оцінює свій виступ на корпоративі в 20 000 доларів (545 000 гривень).

Група MOZGI, у складі якої популярний український виконавець Олексій Потапенко (Потап) візьмуть за виступ на корпоративі таку ж суму, як і Дорофєєва.

Раніше Hyser писав про те, що у Мережу потрапив райдер Насті Каменських.

Також Hyser повідомляв про те, як зараз виглядає легендарний особняк з фільму "Один вдома".

Нагадаємо про топ-5 українських зірок, схожих на Межигір'я.