Відомий російський фігурист і чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов побажав у Новому році не хворіти.

"Побажаю, щоб було завжди в будинку багато любові. Щоб усі були здорові. Щастя в житті", - сказав він в інтерв'ю одному з російських виданнь.

Що стосується себе самого, то фігурист заявив, що вдячний тому, що посилає йому Господь.

Петр Чернышев и Анастасия Заворотнюк. Фото с Instagram
Петр Чернышев и Анастасия Заворотнюк. Фото с Instagram
Петро Чернишов і Анастасія Заворотнюк. Фото з Instagram

Як відомо, з 2019 року Чернишов доглядає за тяжкохворою дружиною. Анастасії Заворотнюк два роки тому діагностували рак мозку.

Вони разом вже більше 12 років, а знайомство їх відбулося під час зйомок шоу "Танці на льоду. Бархатний сезон". У вересні 2008-го вони одружилися, а пізніше повінчалися. У 2018 році Анастасія подарувала дружину дочку, яку вони назвали Милою. Незабаром після народження дочки актриси виявили гліобластому — різновид раку головного мозку.

Петро Чернишов не коментує нічого з приводу захворювання дружини. Він продовжує працювати і виступати на льоду. Наразі він разом з Тетяною Навкою виступає в Льодовому спектаклі "Спляча красуня".

Зрідка про свою матір пише її старша дочка Анна Заворотнюк. Так, одного разу на питання підписника про самопочуття матері вона відповіла, що її мати — справжній боєць, який буде до кінця боротися зі своєю недугою.

Анна та Анастасія Заворотнюк. Фото: скріншот YouTube
Анна та Анастасія Заворотнюк. Фото: скріншот YouTube

В кінці листопада стало відомо, що Анна перенесла весільне торжество через хворобу матері, хоча пропозицію руки і серця отримала ще до сумної новини в її родині.

Дівчина познайомилася зі своїм обранцем під час навчання в США, вони зустрічається шість років. Про весілля 25-річна дівчина повідомила ще на початку листопада. Заворотнюк говорила, що не може собі дозволити влаштовувати пишне свято, коли у матері така хвороба, тому з весіллям довелося "пригальмувати".

Раніше Hyser писав про те, що донька Заворотнюк розповіла, як рятують її маму.

Також Hyser повідомляв, що дочка Анастасії Заворотнюк показала ніжне фото в рожевих тонах.

Нагадаємо, що чоловік Анастасії Заворотнюк вийшов у світ після тривалої відсутності.