Більшість українських зірок працювали не покладаючи рук, щоб жити в будинках своєї мрії. І справді, деякі з них схожі на казкові палаци.

Видання "ТСН" підготувало добірку елітних котеджів і квартир найяскравіших представників шоу-бізнесу.

1) Андрій Данилко та його квартира на Хрещатику.

Данилко в житті скромний і тихий, чого не скажеш про його квартирі, яка більше підходить його альтер его - суперзірці Вєрці Сердючці. Квартира зірки знаходиться в будинку із зіркою на шпилі, який є одним з найвищих на Хрещатику.

Коли заходиш в під'їзд, відразу в очі кидається ніжно-рожевий мармур на стінах і підлозі, старовинні люстри, сходи з позолоченими поручнями.

Колись в мережі писали, що Данилко викупив дві квартири і зробив одну двоповерхову. Однак за словами сусідів, народний улюбленець живе в одній триповерховій квартирі.

2) Іван Дорн і його елітне котеджне містечко.

Дорн проживає в заміському елітному котеджному містечку в 12 кілометрах від столиці. Розташований особняк з боку Київського моря поблизу села Лебедівка. У цьому місці знаходиться безліч крутих котеджів і різні зручності, серед яких яхт-клуб, вертолітний майданчик, ресторан, лазня, готель, тенісний корт і навіть власний пляж.

У артиста триповерховий будинок загальною площею 350 квадратних метрів. Такий будинок в цьому районі коштує від 13,5 мільйонів гривень за 200 квадратів.

3) Оля Полякова та її хутір.

Панський хутір є не просто будинком, а справжнім палацом, який має два входи. На території знаходиться власна стайня, теплиця, басейн, спортзал, домашній кінотеатр, лазня, чани, альтанка і навіть власний город.

Полякова з чоловіком називають все це дачею. Вартість її не відома. Зате відомо, що Полякова добирається додому на катері, таким чином, уникаючи заторів на дорозі.

4) Руслана і будинок на відновлювальній енергії.

Відома співачка спільно з чоловіком Олександром Ксенофонтовим проживають в елітному селищі Лісники. Ціна за одну сотку землі тут починається від 3000 доларів.

На будівництво будинку пішло цілих десять років. Будинок площею 2000 квадратів оснащений сценою на даху. На території є 25-метровий басейн, зимовий сад, репетиційна і відео-база. Будинок повністю знаходиться на самозабезпеченні - від енергії вітру, води і сонця.

5) Зоряне містечко.

В одному з преміум-містечок оселилися такі зірки, як Потап і Настя Каменських, Катерина Осадча і Юрій Горбунов і Гайтана.

Середня ціна за будинок тут починається від 6,5 мільйонів за 230 квадратів.

Розташоване містечко за 20 кілометрів від Києва поблизу села Іванковичі Васильківського району. Він знаходиться під постійною охороною. Тут є власне футбольне поле, школа, дитячий садок, бігові та велосипедні доріжки.

Раніше тут жив Володимир Зеленський, проте після того, як він став президентом країни, його тут більше не бачили.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Сумська похвалилася фігуркою в міні-сукні.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася шикарним вбранням з пікантним розрізом.

Нагадаємо, що українцям покажуть на Новий рік по телевізору.