Популярна виконавиця України Надя Дорофєєва активно займалася розвитком своєї творчої кар'єри в цьому році. Співачка порадувала своїх шанувальників новими треками і несподіваними уявленнями.

Про це йдеться в матеріалі Сьогодні.

Зокрема, Дорофєєва стала однією з виконавиць, хто перепів відому пісню російської групи T. A. T. u "Я твоя не перша". Багатьом сподобався цей кавер, тому не дивно, що він майже миттєво став хітом.

Популярна виконавиця, як і багато відомих особистостей, підвела підсумки року, що минає на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Співачка поділилася зі своїми шанувальниками жахливими подробицями одного інциденту, який трапився на концерті у квітні поточного року.

За словами дівчини, під час виступу вогонь потрапив їй на волосся і обличчя. Вона написала, що вона ніде не розповідала про цей жахливий інцидент. Про те, що трапилося знала лише команда виконавиці та гості заходу.

"Це був жах. Вогонь потрапив на моє волосся і обличчя. Волосся лечу досі", - розповіла про те, що трапилося Дорофєєва.

Дівчина не розповіла, за яких обставин її обличчя і волосся обгоріли. Цілком можливо, це інцидент трапився під час номера на пісню gorit, тому що в кліпі на цю пісню одним з основних елементів шоу є вогонь.

Виконавиця заявила, що 2021 рік був дуже насиченим і продуктивним.

Шанувальники підтримали виконавицю, подякувавши їй за емоції, які дарують їм її пісні.

  • "З тобою щороку супер!"
  • "Спасибі 2021, що дав мені силу!"
  • "Надя, спасибі тобі за цей прекрасний рік! Спасибі 2021!"
  • "Спасибі тобі за цей рік! Ти однозначно зробила його яскравішим!"

Однак, це не єдиний інцидент, який трапився з виконавицею в році, що минає. Зокрема, Дорофєєва отруїлася в Єгипті під час невеликого відпочинку. Дівчині надали необхідну медичну допомогу.

Раніше "Hyser" повідомляв, що Надя Дорофєєва любить розбурхувати фантазію шанувальників сміливими знімками і цікавими відео.

Наш портал писав, що Надя Дорофєєва показала, як проводить час вночі в компанії своїх друзів, насолоджуючись улюбленими ласощами.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва спантеличила змінами в зовнішності.