Відома російська естрадна артистка, переможниця шоу "Фабрики зірок-5" і виконавиця таких знаменитих композицій як "Фыльм не про кохання" І "Я просто одразу від тебе піду" Вікторія Дайнеко не любить поширюватися про особисте життя. Але, схоже, дуже скоро російський бомонд буде гуляти на її весіллі, адже стало відомо, хто підкорив серце дівчини.

Так, 34-річна співачка перестала приховувати свого нового коханого. Стало відомо, що новою "жертвою" Вікторії Дайнеко став молодий білоруський актор Володимир Хацкевич, відомий за серіалом "Вулиця".

Вперше парочку побачили разом в середині грудня на прем'єрі "Матриці". Тоді 28-річний Володимир, за розповідями очевидців, ніжно тримав Вікторію за руку і обіймав.

Про особисте життя Володимира Хацкевича відомо, що в 2018 року він поєднувався узами шлюбу з актрисою Любов'ю Івановою, але швидко розлучився.

Шанувальники відзначають, що відносини Хацкевича і Дейнеко розвиваються дуже стрімко, адже чоловік зіграв головну роль в кліпі співачки "Зимове кохання", прем'єра якого відбулася 29 грудня.

За сюжетом "Зимове кохання" це історія про любов, про взаємодію двох красивих молодих людей, про те, як вони насолоджуються взимку і дарують один одному своє тепло. У кадрі пара ніжно обіймається, танцює в світлі неонових вогників і сидить в наметі.

За словами Вікторії, нова композиція була записана майже рік тому, але навесні неможливо було зняти кліп з новорічним настроєм, тому реліз перенесли.

Автор і композитор треку-співачка Юлія Черняєва( Лампочка), в лютому вона брала участь у записі EP Дайнеко "я - зима".

До речі, у Вікторії досить часто виходить заводити відносини з чоловіками молодше її. Так, сім років різниці у віці не стали перешкодою для того, щоб навесні 2015 року зіграти весілля з музикантом Дмитром Клейманом, від якого пізніше Вікторія народила дочку Лідію.

Однак, з 2017 року, коли пара розлучилася, Вікторія нічого не розповідала про своє особисте життя і дівчинку, якій зараз вже 6 років, вона жодного разу не показувала шанувальникам.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що зірка" кріпак " показала фото свого чоловіка.

Нагадуємо, що фотограф зловив унікальний момент для відображення пікантного кадру з Лесею Нікітюк.

Також портал Hyser інформував, що дочка Олі Полякової показала дорослі фото.