Відома українська артистка Тіна Кароль анонсувала свої передноворічні виступи на українських каналах і розповіла, в яких передачах вона візьме участь.

Співачка опублікувала серію знімків, зроблених в закуліссі і на сцені, на яких позує в чорній довгій оксамитовій сукні без бретелей. Кароль, як втім і завжди, розпустила свої шикарні волосся і зробила акцент на губах, нафарбувавши їх яскраво-червоною помадою.

"Радості духу, ясності розуму і куражу вам в ці святкові дні!
Чекаю на вас :
30.12.21 - @1plus1_ua, @snidanok
з 6:55 до 9: 30
31.12.21 - 1+1, @kvartal95official , новорічний концерт, 20:00
31.12.21 - @kanalukraina , шоу "Маска", 20:00", - написала вона під фото.

"Чекаємо🔥 буде неймовірно красиво-скандальна новорічна ніч 😂 🥰 💋 🎄 ❤ ️ з наступаючими святами, любимо!!!❤ ️ ", "Чекаємо з нетерпінням😍", " бажаю вам вийти заміж і ще дітей побільше ❤ ️ ❤️❤️ви красуня 👏", " а сімейного щастя?) ", "ну яка ж красива💔 💔", "краща Наша 🥺 🥺 🥺 вже дуже скучили чекаємо дуже дуже ❤️", "увірвемося в Новий рік з Тіночкою Кароль❤️🔥 😍", "шикарна❤️", "Ууу будемо чекати😍 😍 😍", - залишили безліч компліментів в дрес співачки її шанувальники.

Відома артистка 25 січня відзначить свій черговий День народження - їй виповниться 37 років. Природа нагородила Тіну Кароль не тільки приголомшливою зовнішністю, але і шикарним голосом. Однак, щоб стати популярною, Тіні Кароль знадобилося чимало зусиль.

Колись дуже давно Тетяна Ліберман (справжнє ім'я Тіни Кароль) двічі брала участь у музичній передачі "Караоке на майдані", проте справжню популярність їй принесла "Нова хвиля".

Співачка любить спорт і малювання, яким вона захопилася після смерті чоловіка Євгена Огіра. Зараз вона самотня і виховує сина Веніаміна, який живе і навчається за кордоном.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль віддалася "диванним" утіхам з незнайомцем.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала екстремальну пластику.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася "соковитими місцями".