Українська популярна співачка Ані Лорак у своєму Instagram опублікувала фотографію, на якій приміряла незвичайний образ.

Зірка одягла чорний піджак, прикрашений страусиним пір'ям на правому рукаві і декором з блискучої тканини. Шию Кароліна прикрасила ланцюгом-чокером і зробила непомітний макіяж в коричневих тонах. Вона поцікавилася у своїх фоловерів, в чому вони будуть зустрічати Новий Рік.

"Ви вже вибрали, в чому будете зустрічати Новий Рік?❤️
Чи важливий вибір одягу до святкування?🤔 ", - запитала Ані.

Шанувальники із задоволення поділилися під постом, хто в чому має намір зустрічати Новий 2022 рік Тигра.

"Нарешті то мій Рік Тигра😍! Так, вже вибрала!", "Ще не вибрала, але думаю важливий образ на будь яке свято😍", "В золотому 🔥🔥🔥,але чорний як фаворит на святі завжди...))) наряд забій❤️❤️❤️", " дуже красиве фото!🔥 Кароліночка! На Вашій шикарній фігурі будь-який образ буде виглядати чудово! ⭐ 🔥 ❤ ️ ", "Нереальний образ ждем чекаємо ще кадрів з цієї фотосесії🔥❤️", "дуже красивий образ😍 😍 🔥"," ау, наш Ангел ❤️ розкішна дівчина 🔥 важливо, щоб в серці панували любов і спокій і близькі були здорові ❤️ а наряд той, який підкреслить достоїнства і в якому буде комфортно. Кароліночка, з наступаючим ❤️ нехай в твоєму серці завжди живе гармонія зі світом і з собою ❤️ фігура і посмішка, які полонять ❤️ Красунечка❤️", - прочитала багато приємних слів на свою адресу зірка.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак здивувала величезними грудьми.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак засвітила свій пудинг в" пікантній " позі.

Нагадаємо, що Ані Лорак у нижній білизні похвалилася фігурою.