Глядачі не можуть забути її роль у фільмі "Текст", де всі змогли сповна насолодитися пікантними кадрами найпотаємніших частин тіла Кристини Асмус, а тому, по суті, для актриси більше немає нічого страшного і неможливого. У тому числі, це стосується акробатичних номерів, які виконує зірка.

Останнім часом Асмус все частіше демонструє публіці свою фізичну підготовку, виконуючи стрибки, перевороти, перекиди і різні сальто. Складається відчуття, що актриса активно готується до якогось спортивного шоу. Тренування Кристина Асмус проводить під контролем своєї рідної сестри Карини, яка є тренером і каскадером.

Нещодавно актриса опублікувала відео, на якому похвалилася вдалим виконанням досить складного стрибка. Відео опубліковано на офіційній сторінці зірки в мережі Instagram, і трюк був виконаний під чітким керівництвом сестри, яка, власне, і знімала ролик.

Шанувальники відзначили неймовірні вміння Кристини Асмус і всипали зірку в коментарях компліментами. Багато хто примудрилися навіть пожартувати.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що актор "Кварталу 95" сильно поправився і засмутив шанувальників.

Нагадуємо, що свіжі фото Алли Пугачової захопили фанатів.

Також портал Hyser інформував, що Надія Мейхер похвалилася своїм досягненням.