Відомий російський естрадний і оперний співак, композитор Микола Басков зізнався, що ніяк не може добудувати свій будинок і причина тому брак грошей.

Особняк зірки знаходиться на Рубльовці, пише Instagram-спільнота "vokrug.tv". Його площа дорівнює 2000 квадратним метрам. Однак через відсутність грошей переїзд раз у раз відкладається.

"Туди і так мільйони полетіли, головне, добудувати", - зізнався 46-річний артист.

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров навіть жартує з цього приводу.

"Взагалі, я завжди беру у нього в борг, і він завжди дає. Я свій будинок будував десять років, і ще будуємо. Думаю, що найближчі роки два Коля буде обживатися в своєму особняку. Може, я йому сходи подарую. Там потрібні твори мистецтва - голі жінки, наприклад, або птахи", - зізнався він в одній з телепередач.

Филипп Киркоров и Николай Басков, фото: скриншот
Филипп Киркоров и Николай Басков, фото: скриншот

Ще одна російська співачка зізналася, що вже знає, який подарунок зробити на новосілля Баскову.

"Я знаю таємницю його дорогоцінного сервізу. Коля збирає його скрізь. Це антикварна унікальна річ, яка розкидана по всьому світу. Тому як тільки десь знаходяться чашечка, ложечка, кухлик, мені відразу дзвонять антикварщики", — зазначила Аніта Цой.

Анита Цой
Анита Цой

Російська співачка Наташа Корольова щиро вірить, що саме в цей особняк Басков приведе свою майбутню другу половину, хоча сам співак каже, що коли пробує знайомитися в соцмережах за прикладом багатьох, йому ніхто не вірить, що це він.

Раніше Hyser писав про те, що Лазарєв влаштував сімейні розбірки з Кудрявцевою.

Також Hyser повідомляв, що від Лепса йде дружина - вже достал.

Нагадаємо, що Наташа Корольова знайшла собі нову роботуу.