Олександр Градський до останнього подиху працював і нікому не був тягарем. На небеса Він пішов 28 листопада. Попрощатися з легендарним музикантом прийшло дуже багато людей і серед них були помічені продюсер Костянтин Ернст, співак Григорій Лепс, телеведуча Лариса Гузєєва, соліст групи "Моральний кодекс" Сергій Мазаєв, Пелагея та інші. Багатьох збентежив той факт, що не прийшов на прощання з композитором Діма Білан, з яким той довгий час працював.

Днями Діма Білан став героєм нового випуску YouTube-шоу " обережно: Собчак!", в якому йому довелося таки відповісти на незручне питання, чому його не було на похоронах Олександра Градського.

Так, 40-річний співак чесно пояснив, чому вирішив пропустити прощання з колегою, до якого ставився з великою повагою. За визнанням Білана, він просто хотів, щоб Градський залишився в його пам'яті живим і він не хотів бачити метра в труні. Співак не став приховувати, що проводити друга в останню путь йому завадили емоції.

"Кожна людина по-своєму сприймає смерть. Як і релігію. Я сприймаю смерть так. І не хотів би в пам'яті про нього залишати неживу маску", - сказав артист.

Співак також зазначив, що в день похорону Градського запалив вдома свічку пам'яті, а після цього відправився на зйомки.

При цьому на дев'ятий день зі смерті Олександра Градського, Білан таки відвідав останній притулок метра, про що розповів в особистому блозі.

"У мене таких фотографій в профілі ніколи не було, і я це роблю не для когось засуджує, а для себе. Важливий момент мого особистого прощання! Ніхто, крім Мене і моїх близьких, не знає, що у мене в душі, як я справляюся з цією втратою!"- розповів тоді Виконавець.

Відзначимо, що Олександра Градського і Діму Білана багато років пов'язувала одна спільна робота на Першому каналі. Так, артисти пропрацювали пліч-о-пліч більше п'яти років, обидва судили конкурсантів на шоу "Голос" і співали на одній сцені в рамках спецвипусків проекту. Не дивно, що раптова смерть Градського шокувала переможця "Євробачення".

Раніше "Hyser" писав про те, що Діма Білан обурив публіку" п'яним " виступом і подальшими відеовідкровеннями в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала, як проводить час з молодшою сестроою.

Нагадуємо, що син Наташі Корольової розповів про свого кумира з дитинства.