У стразах і максимально пікантній позі постала перед передплатниками свого мікроблогу знаменита співачка MARUV (Анна Корсун). Зірка опублікувала фото, на якому позувала в корсеті, щедро розшитому камінням і блискучими прикрасами.

Свій look вона доповнила стильним головним убором і сонцезахисними окулярами в білій оправі. На думку гостей сторінки, в образі Pin Up артистка виглядає дуже гармонійно.

У коментарях до публікації шанувальники порівняли її з колегами по сцені світового рівня і відзначили, що вона набагато крутіше, ніж вони:

Варто відзначити, що провокаційні наряди - це частина сценічного образу артистки. Вона виходить на сцену в аутфітах, які не приховують практично нічого. У поєднанні з відвертими танцями це справляє на всіх глядачів "вау"-ефект і розбурхує фантазію чоловічої частини аудиторії.

При цьому періодично вона звертається до хейтерам і говорить про те, щоб вони не мучили себе і скоріше відписалися від її сторінки. Виконавиця заявила, що її критикують в основному ті, хто сам страждає від маси комплексів. Вона зазначила, що багато "надумали те, чого немає" і розглянули в її поведінці натяки на аморальність, хоча там їх абсолютно не було. За словами зірки, вона щиро обурена тим, що дві красиві дівчата викликають такий негатив.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк підкорила шанувальників оригінальною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що популярна актриса зізналася Вірі Брежнєвій у коханні.

Нагадуємо, що у Мережу злили унікальні кадри того, як Алла Пугачова "відривалася" на вечірці своєї подруги.