Співачка Наташа Корольова часто дивує публіку оригінальними нарядами. Вона віддає перевагу екстравагантним образам і практично на будь-якому концертному заході виглядає як дуже «яскрава пляма» на тлі сірої маси.

Приблизно також любить виглядати і її син Архип. Молода людина разом із зірковою мамою веде Музичний хіт-парад на каналі Муз-ТВ. І багато глядачів відзначають, що в кадрі він не завжди виглядає виграшно і не завжди говорить впопад.

Втім, хейтерская критика не бентежить зоряне сімейство, і вони наполегливо продовжують розвиватися на творчому терені. Більш того, Архип пробує себе в ролі сольного виконавця і випустив кілька композицій, які встигли стати хітами в певних колах.

А нещодавно у своєму мікроблозі Наташа Корольова опублікувала кадри зі зйомок чергового випуску музичного хіт-параду. У кадрі вони разом з сином позували в плюшевих костюмах, що викликало бурхливу реакцію мережі:

У коментарях до посту фоловери оцінили співачку і її спадкоємця в ролі телеведучих:

Раніше "Hyser" писав про те, що у Мережу потрапили кадри того, як Алла Пугачова розважалася на дні народження своєї подруги.

Також наш портал розповів про те, що Григорій Лепс показав, як проводить час після розлучення з дружиною і відпочиває в Італії.

Нагадуємо, що Анна Седокова показала рідкісне сімейне фото з молодшою дочкою.