Дочка знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна звернулася до шанувальників і розповіла про те, які надії покладає на наступаючий Новий Рік. Як відомо, її зіркова мама кілька років бореться зі смертельною хворобою і не з'являється на публіці, що породжує масу чуток і пліток.

Те, що зірка серіалу «Моя прекрасна няня» хвора на онкологічне захворювання її родичі довгий час приховували від цікавої аудиторії. А потім Анна в своєму мікрблозі підтвердила, що її близька людина знаходиться на межі життя і смерті. Більш того, за словами Заворотнюк-молодшої, вона навіть звернулася за допомогою до психолога, щоб навчитися жити з усвідомленням цієї проблеми.

Зараз дівчина активно займається блогерством, знімається у фотосесіях і ділиться з фоловерами подробицями свого життя. Так, днями вона показала, як провела час за містом в компанії своїх подруг. У підписі до публікації Анна зазначила, що рік, що минає, був дуже непростим і вона щиро сподівається, що новий рік подарує їй більше позитиву:

"Він, звичайно, був дуже важким, сподіваюся, що в новому році нас чекатиме тільки світле майбутнє і світ нарешті очиститься від цієї страшної хвороби" - написала спадкоємиця Анастасії Заворотнюк.

Також нещодавно вона зізналася, що вірить в те, що Всесвіт дає людині лише ті випробування, які він в змозі витримати і робиться це, щоб загартувати його волю і характер: "Ми повинні робити зусилля і пройшовши через терни стати тим, ким нам судилося бути. У ці важкі хвилини і перевіряється наша воля і наміри".

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Михайла Боярського засвітила розкішні форми в міні-купальнику.

Також наш портал розповів про те, що розтовстілий телеведучий Андрій Малахов здивував публіку своєю зовнішністю.

Нагадуємо, що молодша сестра співака Дмитра Малікова вибила собі пенсію.