Зворушливою сімейною ідилією похвалилася шанувальникам знаменита українська шоу-бізнесова пара-Катя Осадча і Юрій Горбунов. Артисти показали, як готуються до новорічних свят.

Телеведуча позувала в об'ємному светрі грубої в'язки, а її чоловік вибрав наряд в сірих тонах. Катя Осадча пояснила, що вони всій родині небайдужі до ігор з конструктором і часто коротають час за цією розвагою. Знаменитість назвала ця своєрідною медитацією після насиченого робочого дня.

Вона розповіла про те, що тепер у кожного члена їх сім'ї є свій набір для конструювання, а значить не тільки старший син Іван буде так проводити дозвілля.

Катя Осадча постала в кадрі без краплі макіяжу на обличчі і продемонструвала фанатам свою натуральну привабливість. Також вона похвалилася своїм архівним фото, зробленим під час ранку в дитячому садку.

У коментарях до публікації гості сторінки не скупилися на компліменти і відзначили, що подружжя виглядає дуже щасливо.

До слова, близько тижня тому Катя Осадча і Юрій Горбунов похрестили свого молодшого сина Данила. Зіркові батьки показали, як проходило таїнство хрещення і як вони позували на тлі храму:

Варто відзначити, що знімки з зашкалюючим рівнем милоти миготять в її мікроблозі із завидною регулярністю влаштовує фотосесії з маленьким сином:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала фігуру в купальнику-невидимці і викликала захват соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна похвалилася фігурою в сукні з зухвалим розрізом.

Нагадуємо, що внучка Ротару підкорила шанувальників ідеальними формами.