Катерина Боярська - дочка депутата і бізнесмена Сергія Боярського, і внучка легенди радянського кіно і музиканта Михайла Боярського. Дівчині вже 23 роки і веде вона вельми світський спосіб життя, незважаючи на більш тихе життя знаменитих батьків.

Вперше заговорили про внучку знаменитого мушкетера в 2019 році, коли вона з'явилася на щорічному Балу дебютанток, організатором якого є журнал Tatler. На захід дівчину супроводжували бабуся, дідусь і батько. Сам Бал - це світський захід, на якому прийнято «виводити в світ» дівчат із знаменитих і багатих сімей Росії.

Але це було 2 роки тому. Зараз же дівчина стала вельми самодостатньою, вже робить перші кроки на шляху до своєї музичної мрії.

Проте вже зараз у спадкоємиці роду Боярських є своя фан-база, яка стежить за життям красуні. Всьому виною її чарівна зовнішність, милі риси обличчя і видатні форми бюста. До слова, жодна зі знаменитих Боярських не володіє такими параметрами, як у 23-річної Катерини.

На одному з останніх фото, які дівчина опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram, Катерина Боярська змусила чоловіків затамувати подих і насолоджуватися видом шикарного мальдівського пляжу.

Шанувальники не змогли встояти від спокуси всипати зірку коментарями і компліментами.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк показала секретне фото з пляжу.

Також, Маша Єфросиніна розповіла про незвичайний досвід з Олею Поляковою.

Нагадуємо, що Віталій Козловський вперше за багато років збрив бороду.