Цього разу нічого не змінилося. А все через сонячний теплий знімок, на якому Леся Нікітюк показала два найбільш бажаних для фанатів моменту - власну шикарну фігуру, і теплий сонячний пляж Кабо-Верде.

В Україні зараз розпал зими, і погода відповідна. Морози вже почали доходити до -20 градусів, що багатьом затуманює розум і виводить з себе навіть самих психічно стійких людей.

Леся Нікітюк вирішила нагадати всім, що нещодавно повернулася з чергової відпустки. Нагадаємо, що відпочивала ведуча на узбережжі Атлантичного океану, в африканській країні Кабо-Верде. У моменти відпочинку зірка радувала своїх фанатів соковитими кадрами, проте таке вона опублікувала вперше і вже перебуваючи в Україні.

Новий кадр з недавньої подорожі Нікітюк опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram. На знімку знаменитість засвітила пружні сідниці в стрінгах. Фото було зроблено на пляжі, біля оглядової вишки рятувальників. Раніше Нікітюк не дозволяла собі таких відвертих фото.

Шанувальники, за традицією, висловили дві суперечливі думки - одні хвалили Нікітюк за теплий пікантний знімок, інші ж – налетіли на ведучу за знущання в такі холоди, і за огидний кадр зі своєю філейною частиною.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що телеведучий Андрій Малахов здивував шанувальників зміною іміджу.

Нагадуємо, що постарілу Наташу Королеву сплутали з мамою Людою.

Портал Hyser інформував, що Лариса Гузєєва була помічена в компанії ставного молодого красеня.